top of page
TOP
Grunge Blackboard Transparent

onze club

Onze club 'Leopards Lacrosse' is ontstaan in 2015. De gemeente Lubbeek besloot een nieuwe sport te introduceren aan de bewoners. Sinds dan heeft onze club al een hele weg afgelegd. Het plan van de gemeente was om gedurende twee jaar de sport te promoten en te steunen. Na deze twee succesvolle jaren werd het project door de gemeente Lubbeek afgerond en nam een groep enthousiaste ouders het over. Zo werd Leopards Lacrosse vzw een volwaardige en onafhankelijke sportclub in de Lubbeekse regio.

Onze sportclub blijft groeien. Wat startte als één groep, is nu drie sportclub met drie volledige teams! Op dit moment hebben we drie groepen spelers:

Jeugd- trainen vanaf 8 tot 15 jaar oud
Dames- trainen vanaf 12 jaar (competitie vanaf 14 jaar oud)
Heren- trainen vanaf 12 jaar (competitie vanaf 14 jaar oud)

Leopards_logo_voor zwarte achtergrond_WEB.png

Ja, je zag het goed! Er is een overlap tussen onze jonge én oudere spelers. We vragen aan de spelers die oud genoeg zijn om bij de jeugd te kunnen spelen, zich in dit team in te schrijven. Hier wordt de technische basis aangeleerd op hun niveau. Eenmaal dat de basis aangeleerd is, is er de optie om door te schuiven naar de oudere ploegen. 

Knipsel.PNG

ONZE TEAMS

Jeugd

Ons bestuur

Onze Leopards bestuursleden vinden meedoen belangrijker dan winnen. Zo verkiezen zij een leuke en gezonde teamsfeer boven trofeeën. Desondanks slaagt ons team er in om beide te behalen! Het bestuur stimuleert onze spelers om volgens de regels van fair play voor de overwinning te strijden. 

We staan achter het concept van 'What happens on the field, stays on the field' en dus bedanken we onze tegenspelers en de umpires na elke wedstrijd en gaan we ze groeten om dan samen nog wat na te genieten van de sportieve dag en om vriendschappen te vieren. 

Voorzitster - Inge Smets

Secretaris - Kathleen Van den Bosch

penningmeester - Marc De Leye

penningmeester - Marc De Leye

Onze vrijwilligers

Om de goede, gekke en leuke sfeer in de club te behouden steunen we als bestuur niet alleen teambuilding events zoals kerstfeestje maar zorgen we er samen met enkele vrijwilligers voor dat de cafetaria elke vrijdag open is en er voor de spelers een snack verkrijgbaar is aan een minieme prijs. 

 

We nodigen alle ouders en supporters ook van harte uit om iets te komen drinken tijdens de training en zo onze spelers en club te steunen.

Zo genieten we na training apart (ouders  en spelers) en toch samen van een gezellige avond. 

Uiteraard verwelkomen we graag nieuwe vrijwilligers om op occasionele basis (tijdens wedstrijden of events) of op regelmatige basis (vb af en toe de cafetaria mee open te houden op vrijdag) te helpen.

 

Bij deze dan ook een welgemeend  DANK JE WEL aan al ons vrijwilligers !

 

bottom of page